29 Mart 2015 Pazar

Kuroneko Kareshi no Amaekata

                                 Biri Yaoi mi dedi? x2


Dikkat: Bu manga yaoidir ve aşırı cinsellik içeren sahneler içerir.

Klasik shounen aiden bıktık biraz ateşli sahneler görelim diyorsanız size yaoi manganın en güzide serilerinden Kuroneko Kareshi serilerini tavsiye ederim.Evet tahmin ettiğiniz gibi 2 serimiz olan Kuroneko Kareshi no Amaekata yı nacizane anlatmaya çalışacağım.

Çiftimiz Kagami Keiichi ve Shingo. Önceki seriden bildiğimiz gibi Kagami ünlü bir aktördü ve Shingo'da set ekibinde çalışan. 1. bölüm ikilinin ilişkilerinin başlangıcını anlatıyordu. 

turkce yaoi manga
Shingo& Kagami






Buradan uyarıyorum. Tüm Kuroneko Serileri seks sahneleriyle başlıyor. Yani daha ilk başlangıçta ikilimizin ateşli sahnelerini görüyoruz. Sakin olalım please. Shingo uke olması rağmen Honto Yajuu daki Akiyi bilen solda sıfır bırakacak kadar seks düşkünü bu arada. (belirtmeden geçemedim çünkü hikayenin ana hattını oluşturan Shingo'nun bu özelliği)








hasumi
Hasumi 
Neyse hikayeye 3. filmi için sete gelen Kagami ile başlıyoruz. Yeni bir karakterimizde burada
devreye giriyor,  Hasumi kendisi filmin kamera arkasını çeken fotoğrafçımız.  tabi sette de Kagami Shingoy'u rahat bırakmadığından Hasumi bu ikisi arasında bir şeyler döndüğünü çakar.
Çekim sırasında dinlenirken Masato Shingoya "siz Kagami'yle sevgili misiniz?" diye sorar. Shingo her ne hakkın hizmetiyse kabullenmiyor tabi ki. Bu kısımdan sonra bol bol bizimkilerin ateşli sahnelerini görüyoruz ki Shingoya göre sevgili değiller seks arkadaşlığı bu gerçi kafası karışmıyor diğil çünkü ilk bölümde Kagami'nin Shingoya aşkını itiraf ettiğini biliyoruz.
Neyse Hasumiyle karşılaşan Shingo Hasumin sorduğu soru karşısında şok olur çünkü Hasumi olayları çaktı ya siz Kagamiylen sevgili misiniz? Kagami gay mi? gibisinden Shingoyu sıkıştırır. Tabi ki Shingo hiç bir şey demeden uzaklaşır oradan. Eve gidince Kagamiyi Hasumi konusunda uyarır tabi sonuçta adam aktör gay olduğu öğrenilmesi kariyeri için kötü olabilir. Kagami durumu sakin karşılar onun derdi başkadır. Sen onu boşver kimsenin sana dokunmasına izin verme diye o da Shingo'yu uyarır(kıskançlık işte). Tabisi bukadar konuşma yeter der ikilimiz.Burada Sakyo baya kendini aşmış ve mutfakta konuşan ikilimiz işi baya ileri noktalara götürüyor. (cinsellik yönü ağır bastığından bu sahnelere dair fotoğraf vermiyorum. Ve açıkçası ikilimizin düzgün fotoğraflarını bulmakta benim için baya bir zor.)



taciz

Sette Hasumi boş durur mu? Yine Shingo'nun peşindedir. Hatta  konuşma sırasında bizimkini elle taciz bile eder.( bir erkeğin bir erkeği taciz etmesi genelde mangalarda gördüğüm poposuna dokunmak oluyor ki burada da Hasumi poposunu elliyor.) Merdivende olduğundan Hasuminin üzerine düşer Shingo ve klasikleşmiş bir durum Kagami ikisini yerde üst üste bulur. O an bir şey yapmayan Kagami eve gidince Shingo'nun elleri bağlasa da (ki bu bağlama sahneleri genelde benim fetişimdir ve çok severim  bu tarz mangaları) bir iki oynaşırlar ve Shingoya eve gitmesini söyler.




basılma

Tabi bunda Shingonun terkedilsem bile umrumda değil sözleri ciddi ciddi etkili olmuştur.3. bölüm bu sefer Kagami'nin gözünden olayları görüyoruz. (yaşasın ki bu da 2. fetişimdir baskın olan semenin duygularını yansıtan sahneler ki bir çok manga da nedense hep ukelerin gözünden anlatır olayları)

Shingo'nun lafına kızan Kagami ne yapacağını bilmez bir haldedir. İşte bu haldeyken Masato ile konuşan Kagami eve geldiğinde Shingo'yu kapısının önünde bulur. Kapı önü seksinin ardından Kagami Shingo'ya eski halimize dönelim yine seks arkadaşı olalım der.(zaten sevgili miydiniz diye sorarlar adama ama Shingo'da hak etti yani bu ayrılığı) Niye bir anda böyle bir karar aldı dersek Shingo ilişkilerine bitecek gözüyle baktığından Kagami bir şeyin başlangıcı yoksa bir sonu olmaz diye ki bunda Masatoyla olan konuşmaları da etkilidir ilişkilerini eski haline getirir.



basılma-2


4.bölüm yine Shingo'nun olayları anlatmasıyla başlıyor. Görüyoruz ki Kagamini lafı onu baya bir sarmış. ( Hak ettin bunu sen ama neyse ) Ayrılık bu kadar kolaymış triplerinde görüyoruz. Gerçi yine de Kagami'den gelen seks arkadaşlığı teklifini kabul ediyor. Yakıcı bakışı ile Kagami'yi sette görüyoruz. Boş durur mu hemen Shingoya bir mesaj atar. Evde buluşan ikilimiz yine seks yapar ama bu sefer farklıdır. Shingo gene de bundan memnun olmaz tam Kagamiyi öpecekken Kagami geri çekilir.
Kötü geçen günün ardından işte Hasumi (ne bela çıktı yaw) yine Shingoyu rahat bırakmaz.Zaten Kagami'den dolayı triplerde olduğundan Shingo daha dayanamaz ve Hasumiye kucağında uyumak istediğini söyler ve kediye dönüşür. (ki bu arada Hasumi Shingo'nun kedi olduğunu öğrenmiştir.)






kovalamaca


Mışıl mışıl Hasumi'nin kucağında uyurken Kagami arar  telefonu Hasumi açar.Son kısımda yine bir Shingo kaçar Kagami yakalar olayı olmuş ki ilk bölümde de aynı şekilde olmuştu. Eve gittiklerinde Shingo'dan güzel bir itiraf duyuyoruz Kagami'ye tek seven sen değilsin deyip aşkını itiraf ediyor, tabi burada daha çok Kagami'nin tepkileri hoşuma gitti nadirde olsa Kagami'nin leopar kürkünün belirmesini görüyoruz. Tabi extra bölümlerde var ki ana hikaye bölümleri gibi çok hoş sahnelerde extra bölümlerde bizi bekliyor.
Son olarak bu yaoi mangayı Türkçe okumamızı sağlayan Heterophobia fansuba teşekkür ediyoruz.

Saygılarımla willjace

Extra resim;
extra  

6 yorum:

  1. En sevdiğim serilerden biri Kuroneko Kareshi serisi :) Çizimleri olsun, karakterleri olsun.. :P Anlatımın da yazını ayrı eğlendirici kılıyor, zevkle okudum ^^ Serinin diğer devam bölümleriyle ilgili postunu merala bekliyor olacağım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle bloğumu takip ettiğiniz için teşekkürler :) Kuroneko Kareshi serileri cidden çok güzel ve ben de bir yaoici olarak buna göz yumamam dedim ve Sakyo Aya'nın bu müthiş eserlerini yazmaya karar verdim.Tabi ki serinin devam bölümlerini de yazacağım.Zevkle okursunuz inş. :)))

      Sil
    2. Asıl ben teşekkür ederim, yaoi bloğu üstelik de Türkçe, görünce gözlerime inanamadım resmen :D Her postu takip ederim artık :) Dimi ya ben de çok sevdim cidden, arada açıp açıp tekrar okuyorum :) Yazarın ağzından yazının devam edeceğini öğrendim artık daha da mutluyum ^^

      Sil
  2. Hem çizimleri hem de hikayesi çok hoş gözüküyor *-* Blogundaki ilk gözüme kestirdiğim manga oldu bu en yakın zamanda okuyacağım *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sakyo Aya'nın eserlerindeki çizimler gerçekten çok güzel ve aşırı ayrıntılı. Özellikle karakterdeki göz çizimleri müthiş ve incelikli çizilmiş. :) Okurken ben asla böyle çizemem diye içimden geçiriyorum. :(

      Sil
  3. Yaoiye yeni başlayacaklar için biraz ateşli ve ağır bir seri olabilir ama biz fujoshiler için resmen cennet :) :) :) Ve Kagami'nin kıskançlığı çok tatlı :) Normalde kendi özgürlüğüme aşırı düşkün olsam ve kısıtlanmaya asla gelemesem de böyle mangalarda felan ayrı bir seviyorum :) Ve böyle aşırı sahiplenici derinden ve güçlü seven semeler aynı şekilde karşılık veren ukeler favorim. Bu mangada bir de şu san kun gibi eklerin çok fazla kullanılmaması. Bizde ilk ismi söylemek samimiyet belirtisidir ya bu mangalarda hep soy isim sonra sensei san kun chan felan :) soğuk bir hitap geliyor. Gerçi onların en samimi ifadeleri bu :) Ben bizim gelenekler ile düşünüyorum tabii

    YanıtlaSil