26 Mart 2015 Perşembe

Sakuraga Mei'den Mitsugetsukei Honey

Seni Paket Yaptıracağım

Sakuraga Mei'den one shot;

         Ayona'dan sonra Sakuraga'nın da one shotını yazmayı uygun gördüm. Aslında Mei'nin Warui serileri daha ön planda olsa da bu one shotı da beğeneceğinizi umuyorum.  


Kısaca one shot'ın konusu;


 Okul harçlarını çıkarmak için çalışan gencin karşısına ''Seni paket yaptıracağım' diyen biri çıkar ve ona yarı zamanlı iş teklif eder. 

yaoi manga


Dikkat!!Bundan sonrası one shotı okumayan için spoiler içerir.

Standartta karşınıza böyle diyen biri çıktı vakit ya kafa atarsınız yada şaka programımı bu dersiniz. Bizim Takumi yapsın saf gencimiz çiçekçi, dükkan,market derken en karlı işin bu olduğuna kanat getirir ve Yui'nin ev işlerini yapmaya karar verir. Peki ama ailesinden uzak işleri tek başına halledebilen patronumuz Takumiden ne istemektedir.Saf , temiz ,masum duygular beslemediğini hemen bilmenizi isterim zira yaoi one shotı bu.



türkçe yaoi manga
  



Polis çağırın taciz var demek isterdim ama ne bekliyordun Takumi karşında hayırsever bir patron bulacağını mı? Dediğin gibi ileride buna alışmış olmanda cabası. Hatta omletin üzerine bile ketçapla 'Sapık' yazman hiç bir şeyi değiştirmedi.Çekip gitmeyi düşündüğünde bile Yui'nin hisleri açık ve net sadece seninle ilgileniyorum.












Ben kocası için endişelenen bir kadın mıyım?



türkçe yaoi manga





Gittikçe Yui'e ısınan Takumi ona evinde yemek hazırladığını fark edince zihninden bu cümleleri geçirmekteydi.Ben kocası için endişelenen bir kadın mıyım? Ne münasebet canım diye içindem geçirmedim değil hani. İlerisinde Takumi Yui'nin evine gidince kapıda bir sürprizle karşılaşır. Kapıyı genç ve yakışıklı biri açar ve artık işlerle kendisinin ilgilenebileceğini söyler. Zalimsin hayat nidalarıyla yavaş yavaş one shotımızın sonlarına yaklaşmaktayız. zira kapıyı açan kişi Yui'nin çocukluk arkadaşı ve kesinlikle de Yumiyle böyle bir ilişki içinde değil(böyle mi ?)

Devamında kendini kullanılmış hisseden Takumi sayfaları gözümüze çarpıyor. Kendisine sorduğu sorularla bizde dağıldık gittik diyebiliriz. Siyah saçlı karakterlere olan ilgimi bilmeyen kalmamıştır(zira her yazışımda bahsediyorum). Bu ne alaka demeyin şimdi. Yumi'nin evden çıkıp Takumiye geldiği sayfayı verdiğimde yine niye bu konuyu açtığımı anlayacaksınız. Bu sayfadan fırlamışcasına çizilen karakterlere hayranım zaten.Neredeyse sanki sizin kapınızı açmış gibi bir hissiyata kapılıyorsunuz.Belki buradaki sayfa o kadar etkili değildir  lakin böyle sayfaların olduğunu da bilmenizi isterim.İlerideki post konumu da belirledim şimdiden evet kesinlikle böyle çizimleri vermeliyim.Ayrıntılı göz ve kirpik çizimi yapan, nesneyi büyütüp fazlaca üstünde uğraşan mangakalarımıza ayrıca teşekkürü borç bilirim.Neyse yine çok dağılmadan Takumi ve Yui'nin çizimini vereyim en iyisi.


yaoi manga
  

Devamı artık klasikleşmiş sahneler diyelim. Sonrasında parmağa takılan yüzük ve omletin üzerindeki sapık kelimesi yerine çizilmiş kalp. Devamı olabilirdi dediğimiz yada daha farklı olaylar çevresinde döne bilir dediğimiz bir one shotı daha bitirmiş bulunduk. Kaliteli çizim ve sağlam bir hikaye diyebiliriz. Zira uzun soluklu bir manga olsa idi işin içine kapıyı açan yakışıklı arkadaşı da katabilirdi  vs. vs. bizim kendi kafamızda dönsün dursun artık. Bize bu one shotı Türkçe okumamıza vesile olan www.heterophobiafansub.com teşekkür eder iyi okumalar dilerim.

1 yorum:

  1. Nerdeyse her mangada var ya :) şöyle aman Allahım hülyalı hülyalı ama ne istediğini bilerek bakan semelerin kolları ile duvar masa kapı arasına ukeyi sıkıştırdıkları sahneler :D :D :D :D ben iptal :) :) :) ben hayal aleminde ve sonra tabii kalp küt küt :) küt küt :) nasıl atmasın böyle

    YanıtlaSil