16 Mart 2015 Pazartesi

Nekoka Kareshi no Ayashikata

Birisi kedi mi dedi?

Dikkat: Bu manga yaoidir.

Sakyo Aya'dan muhteşem bir seri daha Nekoka Kareshi no Ayashikata.
Kuroneko Kareshi serilerinden bildiğimiz kedi-insan olayı bu serimizde de karşımıza çıkıyor. 
Bildiğimiz gibi nüfusun bilmem kaçta kaçı kedi-insandı. Bu serimizde kedi-insanımız daha doğrusu kedi-gencimiz Kokonoe. 


kokonoe

Maşallah pek tatlı ve şirin olan bu liselimiz dönüşümlerini pek kontrol edemiyor. Çok heyecanlanınca veya bir köpek sesi duyunca kediye dönüşen Kokonoe için hayat zor özellikle okula gitmek.

Kendisi bir calico kedisi.(Bu sefer bir leopar veya kara kedimiz yok farklı bir cins kediyle karşı karşıyayız.)

Hikayemiz yine dönüşüm geçirdiğini sırada bir insanın onu sevmesiyle başlıyor. Tabi kedi olduğundan bu masum dokunuşlara dayanamayıp mırlıyor ve bu kendisini sinir ediyor çünkü onu seven kendi değimiyle ezik herifin teki. 

Her sabah okula üstü başı dağınık şekilde geç gelen Kokonoe müdürden temiz bir fırça yer ve bu çocuğun bir sorunu mu tarzında söylemlerle revire gönderilir. (Ne sorunu olacak azıcık kedi-insan işte) Revire girince bir de ne görsün sabah ki ezik herif karşısında.





natsume
Mangadaki diğer baş karakterimiz Natsume hemşire mangaya girer. Revir hemşiresi olan ve okulda yeni göreve başlayan Natsume Kokonoe'nin kılık kıyafetini eleştirir ve bir daha geç kalma tarzından bir fırça daha atar ve gencimizi sınıfına yollar. 

Zaten sabah o okşadı diye mırlamış olan Kokonoe iyice sinir olur Natsume'ye.

2. gün yine geç kalan ve dün akşam babasından kalan tırnak iziyle okula gelen Kokonoe (ki babasıda kedi-insan ) mecbur tekrar revire gider yüzü için. Natsume'den "Bu kadar şirin bir yüzde tırmık izi hiç hoş değil" gibi bir iltifat! alınca iyice deliye döner çünkü kendisi şirin değil yakışıklı olarak  anılmak istemektedir. Yine Natsume tarafından yüzü okşanan Kokonoe (ki bu sefer insan halini okşuyor ) nerdeyse mırlamak üzereyken kaçar. 

mırlarken


Kalbi küt küt atan Kokonoe bu histe ne gibilerinden Natsumeyi düşünerek kendini tatmin eder.(İşin içinde Sakyo varsa bu sahneler mümkündür Lütfen bu bilinçle mangayı okuyalım ki bence bu mangası neredeyse shounen ai kıvamında ilerideki bir kaç sahne hariç )

Neyse akşam ki olayın sinir bozukluğuyla okula giderken Natsume ile karşılaşan gencimiz aşırı heyecandan yine kendini kontrol edemez ve kediye dönüşüverir.(hiiiiiiii)

Panik yok sakin olalım. Başta şaşıran Natsume sonra hiç bir şey olmamış gibisine Kokonoe'yi kucağına alır ve okula götürür tabi ki revire.

Revirde kucağında sakinleşmesini bekler. Sakinleşince eski haline dönen gencimiz tabi ki biraz telaşlı nasıl durumu anlatacağım diye düşünürken Natsume kedi-insanları bildiğini ve ilk kez bireyle  karşılaştığınız söyler.





Yine şirinsin (ah seni gidi seni Natsume ah) sözleriyle yakınlaşan çiftimiz Natsumenin sırrını saklayacağım sen benim kıymetli öğrencimsin demesiyle ayrılırlar.

Bu duruma baya bir bozulur bizim liseli çünkü Natsume'ye aşık olmuştur. Ertisi gün okul duvarını aşmaya çalışırken Natsumeye yakalanan Kokonoe Natsume'nin kucağına düşer ve revire giderler. Bir türlü sakinleşemeyen gencimiz "sakinleşemiyorum çünkü seni seviyorum" diye iltifatta bulunur. 

Bizim Natsume boş durur mı zaten gittikçe yakınlaşan çiftimiz Natsume'nin "kediler kalçalarından hassasmış doğru mu gibilerinden Kokonoe nin poposuna dokunur (vay sapık hemşire seni)
tam o anda bizim gencin anne babası revire girer ve ve bölüm biter.



2. bölüm daha kısa tutulmuş. Natsume ile Kokonoe'nin rutinleşmiş sabah olaylarını anlatıyor.
3. bölümde ise sabahları daha uzun sürede sakinleşip insan haline dönen Kokonoe yi görüyoruz. Gittikçe Natsumeye aşık olan liselimiz senseisinin kendisine daha çok dokunmasını arzular olmuştur.

kac

Bir sabah okula giderken yine kediye dönüşen gencimiz Natsume senseiyi bekler ama sensei gelmez. Zar zor okula giden liselimiz Natsumenin 1 hafta izin aldığını öğrenir .1 haftanın ardından Kokonoe kafası karışık bir şekilde okula gider.(Acep benden sıkıldı mı? Ne oldu ,nereye gidiyor bu ilişki vs.) 1 hafta sonra Natsumeyle karşılaşan gencimiz senseisine sitem eder."Senin beni okşamanı çok istedim" tarzında tripler atar ve sonrası muhteşem Sakyo Aya sahneleri...

Yakınlaşmalar sırasında bizim genç keşke senin kedin olsam gibilerinden bir itirafta bulununca kısa bir şokla bizim genç oradan uzaklaşır. (dedim bu manga daha çok shounen ai  kıvamında )
 Sabah yeniden karşılaşan ikilimizden Natsume bu sefer daha cesurca davranır ve artık sensein olmayacağım diyerek olaya el atar ( şükür diyorum ) Ateşli sahneler bu kısımda başlıyor fakat aşırı heyecanlanan Kokonoe kediye dönüşünce birden son buluyor. (aaaa ama bi  kavuşun yeter yani)


shingo






4. bölümün başında tanıdık bir kediylen karşılaşıyoruz. Kuroneko Kareshi serisinden Shingo ile. Neyse oraya sonra geleceğim. Gittikçe dönüşümleri uzayan Kokonemize senseisi cinsel açıdan hüsrana uğramışsın enerjini beden derslerinde yak tarzında bir yorumda bulunca tabi ki çok kızar ( e ne yapacaktı kızacaktı tabi) .
Revire çağrıldığı halde gitmeyen gencimiz (e kızgın sonuçta) yolda yeniden Shingoyla karşılaşır. Tabi o bilmiyor Shingoyu hehhee biz biliyoruz elbet. Neyse yine köpek havlayınca tam dönüşecekken Natsume gelip bizimkini kurtarır ve revire giderler sonrası malum eğitim adı altında neler yapıyorlar neler siz düşünün artık. (sonunda diyorum)






yarı-insan
Bu birliktelik sonucu da insana dönüşmesi gereken Kokonoe yarı insan yarı kedi dönüşümünde kalır Natsume'de ailesinden izin alarak onu kendi evine götürür.
Yarı insan yarı kedi formu tam olarak yanda gösterilmiştir. Normalde tam insan görümünde, aşırı heyecanlanınca bu görünümde ve tam kedi görümünün de oluyorlar.

Çok heyecanlanan gencimiz daha ateşli dakikalar beklese de çok bekler çünkü Natsumeden bir hareketlilik gelmez. Sabahta dışarı çıkma notuyla evden kaybolur. Tabi asi gençlik dinler mi? Hayır markete gidiyorum bahanesiylen dışarı çoktan çıkan Kokonoe yine Shingoyla karşılaşır. Sihingo ile en sonunda konuşan Kokonoe eve gittiklerinde Shingonun insan formunu görünce şaşırır garip kendinden ve babasından başka ilk defa yabancı bir kedi insan görüyordur. Açıkcası bu seriyi okuduğum da daha  Kuroneko Kareshi  serilerini okumamıştım ve Shingoya burada gıcık olmuştum. Tabi bu onun hovarda takıldığı zamanlar. Shingo insan formunu alması için seks yapmasını söyler ve azıcık liselimizi taciz eder diyelim. Tam o sıra Natsume gelir ve liselimizi, gözünü seks bürümüş Shingodan kurtarır. Ardından yağmurdan kaçarken doluya tutunur misali Natsumeyle işi pişiren Kokonoe insan formuna geri döner.

Bundan sonra hikaye bence uzamış gibi Natsumenin evden taşınması ve gencimizin beni terk mi etti diye yanlaş anlamaları falan var tabi çeşitli sahneler!...

Bize bu mangaları Türkçe okumamızı sağlayan heterophobiafansuba teşekkür eder inşallah daha kısa bir yazıyla geri dönerim diye umut ediyorum. (itiraf etmeliyim bu yazı uzun oldu az biraz buraya yazmadan önce kağıda yazıyorum ve tam 4 sayfa tutmuştu az biraz kısalttım yazıyı.)

Saygılarımla willjace

3 yorum:

  1. Bu konu ve manga ile alakası yok ama bir manga önereceğim. Yada kesin biliyorsundur belkide. Yazılarının tamamını okumaya fırsat bulamadığım ve sırayla ilerlediğim için bahsedip bahsetmediğini bilmiyorum. Manganın adı Razoku no Hanayome. Hem hikaye hem çizimler hem de karakterler bakımından çok güzel. Mangakası Sera ve bu mangası dışında benim bulabildiğim 5 mangası var ve güzel konulara sahipler. https://www.mangaupdates.com/authors.html?id=3371

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Razoku no Hanayome'yi biliyorum.Ama yazılarımda kullanmam zor olur sanırım. Smut çizilen mangaları anlatmaya zorlanıyorum çünkü.^-^ benden kaçar mı hemen diğer serilerini de okudum Seranın. Ou-sama ni Kiss! beğendiklerimdendi:)Razoku no Hanayome'nın Türkçesi de var mıydı?Sanırım çeviren yarım bırakmıştı o seriyi.:)

      Sil
    2. :D :D :D Evet biraz detaylı ve ateşli çiziyor. Manganın 3 bölümü Türkçe'ye çevrilmiş devamı yok ama resimler o kadar detaylı ki İngilizce'sine bakınca anlama zorluğu çekmiyor insan :) Hem esprili hem aşırı tutkulu mangalar :)

      Sil