24 Aralık 2016 Cumartesi

Kendimce Sorup Cevaplıyorum!X2

Soru ve Cevaplar 2



Ne yazsam diye düşünürken bu yazıya başladım hadi bakalım.belirli bir konu bulmak benim için gittikçe zorlaşmaya başladı. Şimdi bile ne yazsam diye düşünüyorum. Bari Yurinin 1. sezon bitişinden konuya giriş yapalım. Tam istediğim gibiye yakın bir tablo gördük. Rus Yuri 1. oldu ve bence hak edilmiş bir birincilikti. En üzüldüğüm Otabek niye 4. oldu. Podyumda 3. birlikte olsaydı çok süper olurdu. Neyse biz geçelim onun Davai diye Yurioya destek verişine. Gecen hafta Yurio desteklemişti bu hafta o onu destekledi. Çok şekerlerdi yaw.

yaoi manga
Koi Nanka Shitakunai
Okeydir yine bir soru cevap bölümü yapsam nasıl olur. Daha önce yapmıştım.Yine böyle konu bulamadığım bir vakit sanırım.

Soru: Koi Nanka Shitakunai mangasının devamını yazacağını söylemiştin niye hala gelmedi? Bizimi yiyorsun sen. Yazacağım deyip yazmamak ne demek.
Cevap: Tabi bu soru-cevap bölümünü ne zaman yapsam ortaya kızgın olan sorucu geliyor. İçimde bir yerde kendi kendime niye atar yapıyorum orası hala mechul. Belki adil olmak bunu gerektiriyordur. Koi Nankanın mangasını bizzat biz editleyeceğimizden devamını getirmedim. Bu sayede okuyucular daha çok merak edip geldiği vakit rahatlıkla okuyabilsinler diye. Öyle her şeyi yazarsam işin sürprizi kaçar. Nitekim ben okuyucularımı düşünen bir bloggerım.
Soru: Son zamanlarda yeni çıkan yaoi manga çeviren gruplar var ne düşünüyorsun?
Cevap: İçlerinde iyi gruplar olduğu gibi kötü edit yapan gruplarda var. Güzel edit yapan grupların ellerine sağlık her vakit destekliyorum. :) Kötü edit yapan gruplara da seri mangaları bırakıp one shot yapmalarını öneriyorum. Nitekim yaptıkları editin kötülüğünden manga Türkçe bile olsa okunmuyor.



yaoi manga
Attraction



Soru: Ihımm bu konuda biraz düşünüp sana döneceğim. Neyse gelelim web dizilere. Son izlediğin web dizi hangisi. Ve niye bu lanet web diziler kötü sonla bitiyor. Mangalar da her şey günlük gülistanlık nedir bu acı son merakı.
Cevap: Attraction (2016) izledim en son. Aslında çok komikti bana göre ve shonen ai bile zor sayılırdı. Ayrıca çok saçmaydı da. Genellikle kötü biter ama bu o kadar kötü bitmedi. Biraz boşa vakit kaybı gibi bir şeydi. Ne öneriyorum ne de önermiyorum. Bu movie hakkındaki düşüncelerim stabil  resmen.
Soru: Son günlerde seni üzen veya sevindiren bir şey oldu mu? Dürüst ol lütfen.
Cevap: Ben hep dürüst biriyim yine öyle yazdın ki sanki. Neyse üzen sanırım iyi puan almama rağmen ana dalım olmadığı için memur olamamam. Yani lise düzeyinde girdim sınava. Ön lisans tercih etmedim. Sonrada düz liseden menzun oldum diye tercih bile yapamadım. Niteliklerim eksikmiş ana dal yokmuş hesabı. Bu günlerde buna canım sıkkın. Sevindiren hiç bir şey olmadı cidden. Ama yinede buna da şükür diyoruz ve hayatımıza devam ediyoruz.
yaoi manga
Meguriau yo baby
Soru: Seninde işin zor valla. neyse son okuduğun İngilizce ve Türkçe yaoi manga hangisidir.

Cevap: Son okuduğum Türkçe Calori idi. Bir daha okumak istedim. Cd dramaasını çok severim. Bazen aklıma gelince sık sık okurum. İngilizce Meguriau yo baby. Çok sevdiğim bir hikaye oldu. Hatta ileride blogta yazabilirim. KINOSHITA Keiko mangaka. Tüm mangalarını okuyorum şu aralar ve çok güzel. İç ısıtıcı hikayeler var. Bu hikayede öğrenci öğretmen hikayesi ama çok süper. Ve çalışan öğrencimiz ilk başta öğretmenini başka bir erkeği öperken görür. Daha ilk baştan sizi saracağına eminim.
Soru: Yuri on ıce dışında takip ettiğin animeleri sorsak. Driftersın 2. sezonunu bekleyeceksin artık onun dışında.
Cevap: Drifters harikaydı bu arada. Mangası da süperdi. Yapan grupların ellerine sağlık. 2-3 grup yapıyor sanırım mangasını. Gel gelelim bu da final yaptı. 2. sezon izleriz artık. Bunun dışında Mob psycho 100 son izlediklerim arsasında. Çok güzel bence komik bir anime. Özellikle Mobun usta diye hitap ettiği sahtekara çok gülüyorum. Bence kararında bir finali de var. Herkes Mobun kontrolden çıkmasını bekledi ama bence tam olması gerektiği gibi final yaptı. Bu animeye de 2. sezon gelebilir. Ama mangakası çok kötü çiziyor. Yani öyle böyle değil bayağı kötü çiziyor. One punch manin asıl çizeriymiş kendisi. Hatta 3-4 bölüm  one punch mani de çizmiş ama baktı ki ortaya berbat bir şey çıkıyor sonra ortak olarak başka mangakayla yaptı sanırım. Ama cidden çok kötü çiziyor yaw.
yaoi manga
Mob psycho 100


Soru: Son olarak demek isteğin bir şey varsa yaz biliyorsun ki yazının sonları geldik.

Cevap: Valla herkese iyi tatiller ve iyi günler dilerim. Şu aralar ne yazsam diye düşünüyorum ve konu sıkıntısı çekiyorum. Önerileri olanlar yazarsa sevinirim:) 
Bu yazı biraz kısa oldu ama benimde şu sıralar yazacak bir şeyim olmadığından idare edin lütfen.^-^

Not: Ana blog resmi normalde Yuriden gelecekti lakin şu sıralar editte bir parça yoğunluğum olduğundan yapamadım. Artık Sekaiichiyle idare edeceğim ne olsun. Bunu çok önce yapıp vermiştim. Hazır yeni bölümü de geldi bir anmış oluruz Takano-sanı da.


7 yorum:

  1. Merhaba, bayadır yoktum. Yoğun ders programından nihayet nefes alabildim. Yuri on İce tan itibaren okudum kaçırdığım blog yazılarını. Yuri On Ice harikaydı ya dün izleyebildim finalini.2.sezonu bekliyorum, bu arada Drifter aninesini bende takip ediyordum 9 da kaldım bitircem onu da bugün. Konus sıkıntısı çekiyorum demişsin ama bulursun sen yine yazacak güzel şeyler. Tabi aklıma gelirse bir şeyler yazarım burdan. Eğlenceli bir yazı olmuş yine teşekkür ederim iyi haftaralar, kendine iyi bak, görüşürüz. ^^ ( Yaoici Özz)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar.:) Allah kolaylık versin size de. Öğrencilik zor olsa gerek.Bazen seviniyorum ben okulun bittiğine.^-^
      Yuri on numaraydı cidden. Otabekin o duvara yaslanıp Yurio'ya destek vermesi süperdi.Tabi sonda gördüğümüz ikili kayış da öyle.Bence tam istenilen seviyede bitirdiler.Drifters yine süperdi.Özellikle Gintamada gördüğümüz Hijikata'yı burada çok farklı bir versiyonla görmek bile süper.Onunda 2. sezonunu bekliyoruz artık.Cidden şu sıralar konu sıkıntısı çekmekteyim.:(Ne yazsam bilmiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.^-^Size de iyi haftalar.:)

      Sil
  2. Bu hafta da elinize sağlık, ne zamandır soru cevap yapmamıştınız ^-^
    Memur olamama durumunuza üzüldüm cidden, seneye tekrar girme gibi bir imkanınız ya da düşünceniz var mı? Hakkınızda hayırlı olsun, sıkmayın canınızı yine de ^^
    Kinoshita Keiko'yu ben de çok severim bu arada gerçekten çok hoş mangaları var *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.:) Soru cevap bazen içimden bir den çıkıyor. Kendi içimdeki o atarlı halimle yazışmak güzel oluyor ama.^-^Arada sırada çıkıp birinin sen ne yapıyorsun hesabı soru sorması iyi oluyor.
      ahh sorma memurluk beni bitirdi.istersen lisans olarak gir sınava yine bölümünden menzun değilsen almıyorlar seni.çok moralimi bozdu bu durum.Ön lisans olarak bile girsem sadece işletme ile ilgili alanlara baş vuracaktım zaten.Aslında ben kütüphanecilik istiyordum ama o da lisans sınavındakiler için geçerliymiş.Ayrıca belirli bölüm mezunu olman lazımmış.Bir nevi kandırıldığımı hissettim.Neyse geçti şimdi. Kinoshita Keiko ve Katou Setsuko benimde yeni keşfettiğim mangakalar ama güzel çiziyorlar.:) demek ki keşfetmenin sonu yok.Her an yeni bir mangaka bulabiliyorsun.^-^

      Sil
  3. Merhaba! Eskiden okuduğum ve hoşuma giden kısa bir manga vardı ve şimdi yeniden okumayı çok istiyorum ama bir türlü mangayı bulamadım! Yaoi/shounenai bir mangaydi ve karakterler tarih klübü başkanı ile spor klübü baskaniydi. Tarih klubu sememiz bakir olmasina ragmen çok bilgiliymis gibi yapiyordu saf oglana :d Acaba bu manganin ismini biliyor musun? Cok kafama taktim ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ^-^ Dediğin manga Junketsu Drop olmalı.

      http://heterophobiafansub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=880:junketsudrop&catid=57:yaoi&Itemid=500

      Bu da indirme sayfası.

      Sil
    2. Sen ne tatlı ne güzel ne hoş ne mükemmel ve harika bir insansın maşallah :D çok teşekkür ederim ya akşam akşam mutlu oldum

      Sil