6 Şubat 2016 Cumartesi

Honjou Rie'den Blue Sky Love

Zaten Ret Edeceksin Değil mi Öküz Herif


Bu günkü manga bir aşk itirafı ve ret edilişle başlıyor. Pardon pardon hemen konuya daldım sanırım kusura bakmayın. Ihhım öncelikle mangakamızdan başlamalıyım. Honjou Rie ismi size tanıdık geliyordur eminim.Evet bu gün ondan çok hoş bir mangaya yer vermeye karar verdim.Çizimlerinin hoşunuza gideceğine yüzde yüz eminim.(Bana güvenin derim^-^)

yaoi manga


Mangamızın konusu;

Asamine sınıftaki arkadaşına aşkını itiraf eder.Ret edilen Asamine bundan sonra ne yapacaktır.

Dikkat!!Bundan sonrası mangayı okumayan için spoiler içerir.


yaoi manga




Asamine cesaretini toplar ve sonunda Fujishima'ya aşkını ilan eder.Ama karşılığında bu iğrenç bir şey uzak dur benden cevabını alır.Bunun karşısında yıkılmaya zaman kalmadan gördüğü kötü rüyasından uyanır.Ama Fujishima'ya olan aşkı gerçektir ve o onun sınıf arkadaşıdır. Ama hislerini hiç bir zaman belli etmez ve ona sınıfta silgi bile atar.
Yine bir gün okul öğle yemeğine çıktığı vakit Fujishima'yı bir kızı ret ederken görür.Tabi saklansa da daha sonra yanına gider ve gayet neşeli şekilde gayet popülersin hesabı dalga geçer.Ardından da o kızı ret ettiğine göre sevdiğin biri var sanırım diye sorar.(Bakınız kendi mezarını kazmak)





yaoi manga




Kızaran  Fujishima'ya ona bir tane vurur ve öğle yemeğini dışarıda yemeği teklif eder.Böylelikle günleri onu uzaktan izlemekle geçer.Beden dersinde futbol oynama zamanı gelir ve bizi iddialı Asamine topa öyle vuramaz ki yere düşer ve ayağını incitir.(Karizma yerlerde)
Tabi hiç düşmemiş gibi kalkar ve ayağını yıkamaya gider.Bu sırada yanına Fujishima'ya elinde ayağı için sargı benzeri bir şey getirerek verir.
Fujishima'nın bu kadar iyi ve nazik davranması işleri hiçte iyiye götürmez.
Günlerden bir gün aşağıda Fujishima'yı görür tam ona seslenecekken arkadaşları onu susturur.Çünkü o sırada Fujishima zengin bir kızla konuşmaktadır.





yaoi manga







Daha sonra aşağıya onun yanına gider ve yine o dalgalarından birini geçer.Şimdi biriyle çıkıyor musun hesabı.Tabi her zaman karşılaştığı tepki yerine sert bir susturulur.
Buna dayanamayan Asamine sonunda patlar ve ben seni seviyorum ama zaten sen herkesi ret ediyorsun şeklinde bağırır.Tabi ne söylediğinin farkına varınca emen oradan kaçar.(Aşk itirafının böylesi; zaten ret edeceksin değil mi öküz herif dese tam olurmuş yani)





yaoi manga




Sonraki gün derse gelmeyen  Asamine'nin yokluğu Fujishima tarafından hissedilir.Çatıya çıkar ve onu orada bulur.Düzgün bir şekilde onu ret eder.(Ahanda rüyası çıktı valla :(
Böylelikle günler geçer ve ikilimiz daha konuşmaz.
Daha önce konuştuğu kızla konuşan Fujishima kendisinin pozitif biri olduğu itirafını alır.Bunu üzerine sınıfa gider Asamine diye bağırdığında Asamine elindeki çantayı düşürür. İçinden Ayağını incittiğinde verdiği sargı düşer.
Fujishima yoksa onu kullanmadın mı diye sorar.Bunu iğrenç buluyorsun dimi diye cevap veren Asamineyi çatıya çıkaran Fujishima ona çıkma teklif eder.(Haydii ne oldu şimdi yaa)
Tabi Asamine ne oldu birden bire diye sorar.
Konuşmadıkları süre boyunca kendini yalnız hisseden Fujishima olan olan sevgisinden emin olmuştur.


yaoi manga






Tabi hemen ağlayan Asamine'yi Fujishima öper.Tabi bu Asamine'nin hiç hoşuna gitmez çünkü pozisyonlarda bir değişme vardır.Kendisinin seme olacağını uman Asamine sekteye uğrar ve ukeliğe razı olur.Böylelikle mangamız mutlu sonla biter.
Kısa ama güzel bir mangaydı diyelim. Mangakamızın çok güzel mangaları var eğer çizim şeklini beğendiyseniz bakın derim.
Not: Haftaya blogun birinci yılı dolduğu için kendimden bahsedeceğim bir yazı yazdım. Yani haftaya maalesef herhangi bir mangayı vermeyeceğim.Biraz spontane yazılmış bir yazı sizi bekliyor sakın kaçırmayın.^-^


2 yorum:

  1. Elinize sağlıkyazı için ^-^
    Ben de diyorum Honjou Rie niye tanıdık geliyor, meğer okumuşum bir kaç mangasını. Bu manga da pek tatlı geldi şimdi. Kısa mangaları da hep daha çok sevmişimdir zaten, listeme ekliyorum bunu da.
    Ooh demek bir sene oldu, ben sadece yazdan beri takipçinizim ama yine de uzun zaman olmuş gibi geliyor ^-^ Gelecek yazınızı da merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Honjou Rie'nin mangalarını ben de çok seviyorum.Çizim tarzını beğendiğim bir mangakadır.
      Evet 1 sene oldu.^-^ Ama daha dünmüş gibi ilk yazımı yazdığım an aklımda.:)

      Sil