24 Ekim 2015 Cumartesi

Minase Masara'dan Love & Action

Aşk & Aksiyon 


Minase Masara'dan daha önce bir aşk üçgeni yazmıştım.Bilenler bilir lakin henüz yeni keşfedenler için bir tık alayım.Bu mangakayı çok sevdik diyorsanız işte size yine aynı çizerden güzel bir one shot.Aksiyon-yaoi sevenleri buraya alayım.

turkce yaoi manga



Kısaca one shot'ın konusu;


İnoue Banri bir dublördür. Şimdi ki işi ise çok sevdiği aktör Eiji'nin yerine tehlikeli sahnelerde oynamaktır. Peki ama Eiji nasıl bir kişidir ve kendisiyle nasıl ilgilenecektir.Yetenekli bir dublör ve ateşli bir aktörün kısa hikayesi.


Dikkat!!Bundan sonrası one shotı okumayan için spoiler içerir.


turkce yaoi manga




Banri kapıyı vurup içeri girdiği vakit hayallerini süsleyen aktör Eiji ile karşılaşır. Yakından daha karizmatik olan bu aktör durup dururken kendisine Ban-chan diye seslenir. Üstüne üstlük boyunda tam öpüşmelik mesafedeymiş diyerek Banri'nin dudaklarına yapışır. Neye uğradığını şaşıran dublörümüz kıpkırmızı kesilerek benimle dalga geçmeyin diye bağırır.(Sanki ilk öpücüğü sevdiğin adam öpmüş işte neyin tatavasını yapıyorsa)
Banri sinirlenmesine rağmen Eiji yumruk atmamıştır. (Adam aktör sıkıysa at mahkemelerde sürüm sürüm sürünmüyor musun gör bakalım.)








turkce yaoi manga






Bu olaydan sonra Eiji'nin yakışıklı menajeri Banri'den özür diler. Hatta Eiji'nin Banri'den hoşlandığını ve de baştan çıkarılabileceği konusunda uyarır.(o nasıl uyarıdır yaa ♥-♥)
Çokça karizmatik olan bu adam Banri'ye göre hiç zorlanmadan istediğini elde edebilir. Bu düşüncelerle dalıp gitmişken Eiji yoksa beni mi izliyordun hesabı karşısına çıkar.İzlemiyorum demesinin yanıtı ise çok yazık olur. (Adam kendinden emin canım.)





turkce yaoi manga



Bizim dublör baktı ki ayağını sarıyor. Ne oldu yaralandın mı yoksa diye sorar Eiji. Hafif burkulduğunu öğrenen aktörümüz madem sen yaralısın bu sahnede ben oynayayım o zaman diye teklifte bulunur. Tabi daha önce hiç görmediği sert tepkiyle karşılaşır. Biz bu günler için yetiştirildik.(Dublör haklı şimdi ama) Bunu söyleyip zor yerden aşağı atlar. Tabi bizim yakışıklı aktörümüz bu tatlı değil resmen karizmatik aşık oldum sanırım kafasına girmiştir bile.
İleri ki günlerde baktı ki (tipsiz) yönetmen Eiji ile Banri konuşuyor "ee bu harika değil mi sonunda hayran olduğun kişiyle çalışıyorsun" der ve "üstelik senin bütün foto albümlerini almışlığı var Eiji" diye ekleyince Eiji dayanamaz ve Banri'yi kolundan sürükleyerek bir odaya çeker.




turkce yaoi manga


Bundan sonrası benim nereme hayransın olayı. Devamı hot sahneler tabi ki.Sonunda aktörümüz de seni seviyorum diye ilanı aşkta bile bulunur. Bu arada kelepçelenen dublörümüz anahtar kısmında bir parça sorun yaşasa da one shotımız mutlu bir şekilde sona erer. Bu kısacık hikaye için mangakamıza teşekkür etmemiz gerekiyor. Ayrıca nedense bilinmez Banri yerine menajeri daha tatlı geldi gözüme. Dublörümüzü ne yazık ki sevemedim açıkçası.Bence menajer aktör ilişkisi olsaydı daha iyi gibi olabilirdi.Tabi yine kendimce.Siz yine siyah saç takıntısı tuttu bunun diyebilirsiniz :) Ama bu menajer cidden iyi çizilmiş değil mi?Hem de gözlük çok yakışmış karaktere.Neyse şimdi bir de Asami tiradım tutmadan sonlandırayım bu bölümü.
Not: heterophobia'nın günceline çok sevdiğim Finder serisinin Türkçesi gelmiş bulunmakta.Gerçekten aylarca gelsin diye bekliyordum.Ve geldi.Emeğe geçenlere bir de buradan teşekkür edim istedim. Asami hayranları gibi içimdeki fangirl çığlık atmadı değil tabi ki.♥-♥

Bu yaoi one shotını bize Türkçe olarak çeviren heterophobiafansubu da unutmamak gerekir.

Not2:(Kısa yazdığım için affeden lütfen bu haftaki programım yoğundu. Ayrıca manga ve anime yerine one shotta da yer vermek istedim.(Bahaneymiş gibi gelebilir.^-^)

Not3:1 aylık anketi tamamladık.Oy kullananlara teşekkürler.Sonuç olarak Yoneda Kou ve Yamamoto Kotetsuko eşit oyla 1. paylaşıyor. Buna göre 2 sinden de bir mangayı yazmayı hedefliyorum. Yamamoto'ya çok yer verdiğim için Yoneda Kou'dan öncelikle bir mangayı ele alsam daha iyi gibi.Yoneda'nın henüz tamamlanmamış bir mangası vardı.Onu da çok severim.Tamam karar verilmiştir. Yoneda'dan Ore ni Koi Shite Dousunda 'yı ileriki yazılarımın birinde görebileceksiniz. Yamamoto'nu ise sanırım en bestim olan Omairi desu yo'yu vermeyi planlıyorum.Umarım severek okursunuz.

4 yorum:

  1. Mangayı okuyup da bir türlü yorum yapmaya fırsat bulamadım :) Güzel, kısacık bir mangaydı, kısa mangaları her zaman sevmişimdir..
    Ben de daha ziyade menajer-aktör olsa istrerdim. Çok kısa göründü zaten, gözlüklü kakterleri pek severim, kendim de gözlüklü olduğumdan belki? :D Dublorü ben de pek sevemedim.. Yalnız aktörün bizim dublorü öptükten sonra boyun da öpmeye pek müsaitmiş demesi pek komikti :D
    Evvet ya! Finder'in çevirisini görünce gözlerim yerinden fırladı bir an, sırf uzun olduğundan okumaya üşendiğimden adam akıllı okuyamamıştım, çeviri çok iyi oldu :D :D
    Diğer mangaları da hem görüp okumaya fırsat bulamamıştım, sizin yazınızı okuduktan sonra başlarım artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözlüklüler çoğaldı valla :) Ben de kardeşim de gözlüklüyüz.O yüzden ben çok severim gözlüklü karakterleri kardeşim ise nedense hiç sevmez. Genelikle mangaları bulup indiren benim o da her seferinde gene bulmuşsun gözlüklü karakterleri diye sitem eder.^-^Eee napim yani demek ki gözlük çekiyor.^-^
      Bu manga da cidden çok sevmedim dublörü.Genellikle ana karakterler daha iyi çizilir ama Minase yan menajeri daha iyi çizmiş.Bize de aktörle ikisini yakıştırmak kaldı geriye.♥-♥
      Finder candır yaa.Uzun mangaları daha çok severim ben.Daha bir sarıyor onlar.Diğerleri 6-7 bölümde her şey bitmiş oluyor.Bu yüzden manga indirme günlerimde en az 2 uzun seri bulurum.Finderi daha önce okumuştum ve son kaldığı yerde çok heyecanlı bitmişti.Onu da hem güncelden hem Türkçeden takip edicem artık.
      Yoneda'dan Ore ni Koi Shite Dousun çok boşlukta kalmıştı yaa. Onu yazacağım dedim ama ne yapsak acaba belki başka bir mangası da olur.Ama güzeldir yani.Keyifle okursunuz inş.

      Sil
    2. Tumbl'da filan fujoshi çizimleri hep gözlüklü oluyor, camları filan buğulanıyor okurken, onlar geliyor benim de aklıma hep :D Gözlüklünün halini gözlüklü olan anlar, o yüzden o karakterleri daha yakın buluyoruz belki? :P
      Uzun mangaları okumaya fırsatım olursa daha çok seviyorum, ama anca geceleri manga okuyabildğimden manga uzun olunca kopmalar oluyor :/ Yazın Ze'yi okumuştum mesela, 60 bölümdü. Hem hikaye daha iyi işlenmiş hem de karakterler her yanıyla tanıtılmıştı, çok güzeldi :D Vaktim olsa da, tüm mangaları şöyle bir elden geçirsem keşke :D
      Sayenizde okumadığım bir sürü güzel mangayı okuyorum zaten, sırası fark etmez yani :D

      Sil
    3. Onları bende çok görüyorum.Niyeyse kendim aklama geliyor hemen.:) Ben de mangaları gece okuyorum.Ama uyku problemim olduğundan istediğim vakte kadar okuyorum.Sorun olmuyor yani.^-^

      Sil