6 Nisan 2015 Pazartesi

Takanaga Hinako'dan inciler serisi 2

Kimi ga Koi ni Oboreru


Kimi ga Koi ni üçlemesi bölüm iki;

Kimi ga Koi ni Oboreruyle devam eden seriler dizisi


Kısaca manga konumuz;



Kimi ga Koi ni Ochiru 'da bıraktığımız Reiichirou'ya bu seride devam ediyoruz. En son kendisini aşık olduğunu düşündüğü arkadaşı tarafından ret edildiğinde bırakmıştık. Çok bilmiş ve odun abimizin aslında hiç te öyle biri olmadığına şahit oluyoruz. Babasının magazasına müdür olarak atanan Reiichirou'yu ise orada kıdemli olarak çalışan ve terfi bekleyen Jinnai ile karşılaşıyor. Akıl hocalığı ile başlayan ilişkileri bakalım nerelere varacak?


Dikkat!!Bundan sonrası mangayı okumayan için spoiler içerir.


türkçe yaoi manga




Mangamız Reiichirou'nun ret edilip Jinnai ile buluşması ile başlıyor. Zira bu durum ne kadar garibine gitse de Jinnai pek abartmıyor çünkü karşısında mağazanın müdürü var. Daha sonra olay nasıl bu noktaya geldi ile devam ediyoruz. 

türkçe yaoi manga
Müdürün atanması




Jinnai bu mağazaya yıllarını vermiş ve tecrübe sahibi biri olunca terfi edeceğini düşünmüştü ama mağaza sahibi pek kendisiyle aynı düşüncede değilmiş anladığımız kadarıyla. Aile bağlarını daha önemli görmüş olmalı ki kendi oğlunu mağazaya müdür olarak atamış. Bizde olsa yine aynı şey olurdu deyip mangamıza devam ediyorum. Sivri dilli Jinnai bu durumdan çok fazla rahatsız olur ve söylenmeye başlar. Reiichirou'yu resmen göz hapsine alan Jinnai onun her hareketini dikkatle inceler. Gerçekten de saflıktan mıdır aşırı doğru sözlü olmaktan mıdır bilinmez ama Reiichiro'nun satış teknikleri pekte iyi değildir. Bu konuda Jinnai kendisine fırçayı basar kovulmak ise umurunda bile değildir.(Yürü Jinnai arkandayız o müdürlük senin hakkındı...)








Artık sorun yaratmak istemiyorum.

türkçe yaoi manga
Reiichirou'un satış teknikleri




Fırçayı yiyen Reiichirou eve gider. Söylediklerine pişman olan Jinnai eline tatlısını alır ve müdürünün evine gider. Kendisini okçuların giydiği kıyafetle görünce gerçekten karizmatik biri olduğunu düşünür. Reiichirou ise sorun yaratmamak için işi bırakacağını söyler. Şırak diye bir tokat yiyen Reiichirou bir nasihat tufanına tutulur. Daha sonra Jinnai ona işler için ne yapması gerektiğini söyler ve işe kimino ile gelmesini ister. Her şeye size yakıştı deyip gülmesi yeterli olur. Zira yakışıklılığı sayesinde müşterilerde artış olmaktadır.







türkçe yaoi manga



Jinnai yavaş yavaş Reiichirou'nun çekim alanına kapılmış bir şekilde ilerlemektedir. Çünkü artık Reiichirou kişisel problemlerini de sormaya başlamıştır hemde iş çıkışlarında. Reiichirouya kardeşinin okçuluk müsabakasına gitmesini söyler zira kaybederse ilişkilerini düzelme şansları olur diye(dip not koymak istiyorum çünkü Tsukasa (Kimi ga Koi ni Ochiruden) ile abisinin arası pek iyi değil birbirlerinden haberleri bile yok. Resmen birbirlerine görünmez insan muamelesi yapmaktalar.)

Müsabakadan dönen Reiichirou gergin ve sinirli çünkü yıllardır görmediği  Haruyu görmüştür. Jinnai ile kısa geçen tartışmadan sonra ona sarılarak bölümü noktalıyoruz.










Ona neden sarıldım? Bu his ne böyle?


Yeni bölümde Jinnai duygularının karışıklığı ile baş başa kalıyor. İşte mangada sevdiğim bölümler bunlar en çok.Kişinin kendisiyle çeliştiği bölümler deyiz. Tam bunun üstüne Reiichirou  ''iki erkek öpüşmez değil mi?'' diye soru vermesin mi? (dipnot2; Haru ile Tsukasa'yı öpüşürken bastığı bölüm )
Jinnai ne yapacağını şaşırır ve ona yine tavsiyelerde bulunmaya başlar Haruyu arkadaşlıktan öte görmüş olmayasın diye. Bunları sorarken de içinden inkar etmesini geçirir ama nafile Reiichirou olabilir mi? diye karşılık verir.


türkçe yaoi manga
Jinnai kendini sorgularken



Jinnai gelen itiraf ile sarsılır. Zira sarsılması onu daha çok sarsar diye biliriz. Neyim var benim diyerek bir kaç kız çağırıp takılmaya başlar.Tam o esnada Riichirou arar ve görüşmek istediği söyler. Başta gitmek istemese de özel mesele olduğunu duyunca dayanamaz. Buluştuklarında olan olayları Jinnai'ye anlatır.(dipnot3; burada Haru Tsukasa'yı sevdiğini söylemişti)
Haruyla arkadaş kalacaklarını söyler. Bunun üzerine Jinnai rahat bir nefes alır çünkü Reiichirou eğer aşık olsaydı arkadaşlıktan söz edemezdi. Bunun üzerine Jinnaiden aşk hakkında gerçekler dizesi geliyor (daha önce dediğim gibi yürü Jinnai).






Sana aşığım.


türkçe yaoi manga




İşte beklenen öpücükte geldi. Jinnai Reiichirou öperek gerçek aşkı anlatacağı düşünmüş olmalı zira bizde alkışlayarak onu destekliyoruz. Sonunda Jinnai aşkını ilan ederek bölüm tamamlanır. Devamı yarın şeklinde mangamızın bölümlerini burada bitiriyorum. 3 cilt ve 16 bölüm olduğunu düşünürsek bu post çok uzun kalır ve bir süre sonra siz okumaktan ben yazmaktan bitap düşeriz. Bunu göz önüne alaraktan gelecek günlerde devam bölümünün geleceğini bildirir ve www.heterophobiafansub.com teşekkür ederek yazımı tamamlarım. 





1 yorum:

  1. Serinin en güzel mangası bu çifte aitti bence. Ve bir de bir mangada kıl kaptığın bir karakterin diğer mangada aslında çok sevilesi olduğunu farketmek güzel :) Ve bir önceki mangada uyuz sinir soğuk ukala bulduğun tipin aslında ne kadar naif duygusal kırılgan güçlü görünürken aslında özgüvensiz ve tamamen semesinin ilgisine muhtaç olduğunu ve bunu olgunlukla kabul ettiğini görmek güzel :)

    YanıtlaSil