14 Temmuz 2015 Salı

Sasamaru Yuuge'dan Hitotsu Futatsu Himitsu

Please Become My Aniki!*



*(Lütfen Benim Abim Ol)

Yaoi manga okumamın temelinde yatan komedi faktörü malum. Buna binaen okuduğum çok şirin ve komik olan Hitotsu Futatsu Himitsu mangasını yazmaya karar verdim. Sasamaru Yuuge'nın yazdığı bu manga da size ana hikayeyi değilde sonradan gelen 4-5 chapterden bahsedeceğim. Ana hikayede güzeldir ama ben bu bölümü daha çok sevmiştim. Her sayfası ayrı biçimde komedi. Okumanızı tavsiye ederim.

yaoi manga



Mangamızın konusu; 


Mangamızın ana karakteri şirin mi şirin olan Inuyama kendisine zorbalık edenlerin elinden Shıına Haruhito sayesinde kurtulur. Liseye geçtiği vakit kendisini kurtaran kendi tabiriyle ''anikisiyle'' tekrar karşılaşır.  


Dikkat!!Bundan sonrası mangayı okumayan için spoiler içerir.




yaoi manga



Inuyama daha orta okula giderken serseriler tarafından rahatsız edilir. Oradan geçen Haruhito tarafından kurtarılır.Liseye gittiği vakit şekil olma çabaları içine girer. (özellikle tişörtüne bayıldım cidden)
Tam bu sırada birinin uzakta diğer çocukları dövdüğünü görür. O da ne bu kendisini zamanında kurtaran kişiden başkası değildir. Aniki dediği senpaisinin kendi sınıf arkadaşı olmasıyla olaylar başlar.









yaoi manga
aşırı takip



Inuyama bildiğin sapık gibi her yerde Haruhito'yu takip etmektedir. Tabi sonu pekte iyi olmaz... Günler böyle devam ederken Haruhito'yu öğretmenin yanına çağrılır. Sanırım yetersiz İngilizcemden anladığım kadarıyla bizim kaba dayı karakterimizin İngilizce dersi ile sorunları var.( Ahhh bende de var o sorun korkma senpai yalnız değilsin)
Senpaimiz Belguim doğumlu olduğu için İngilizceyi anlamakta zorluk çeker. Inuyama durur mu hemen yapıştırır teklifi benimle ders çalış. Haruhito eli mahkum bunu kabul eder ve derslere başlarlar.





yaoi manga
İngilizce öğrenimi




İkili derse devam eder ve Inuyama kendisini daha önce kurtardığını da Haruhito'ya söyler. Birinci bölüm böyle biter. Eee nerede yaoi diye merak ettiğinizi duyar gibiyim sabırlı olun şimdi ikinci bölüme geçiyoruz. 
Bu bölümde ikilimiz artık bir çift olarak gözüküyor. Çift dediysem romantik manada değil daha çok Tango ve Cash tarzındalar. Neyse çok abarttım yine yani öğle yemeklerini bile birlikte yiyorlar tarzında daha çok. Tabi bunu fırsat bilen başka  kabadayılar bizim küçümen gencimizi kaçırırlar. 





yaoi manga




Bildiğin rehin vak'ası olur. Tabi buna sessiz kalmayan Haruhito hemen gelir ve kabadayılardan yumruk yer. Bunu gören kahraman gencimiz anında olaya el atar ve bağlı yerden kafa çakar birine.








yaoi manga




Bundan sonrasına yer vermemiş mangakamız ama kafamızda canlandıra biliyoruz malum kan gövdeyi götürdü tabiri caizse. 
Inuyama bu sırada ayağından yaralanır ve senpaisi onu revire götürür. Burada ağlamayan başlayan Inuyama her şeyin kendisi yüzünden olduğunu falan söyler. Haruhito ise kendisinin suçsuz olduğunu söyler ve dudağına bir öpücük kondurur.






yaoi manga




Sonra Inuyama da kayış kopar ve bildiğin Haruhito'nun üzerine atlar. Birinci bölümdeki yer verilmeyen yaoi sahnelerini bundan sonra bulabilirsiniz. Devamında Inuyama hayatı boyunca anikisini takip edeceğini öğreniyoruz.Mangamız her şeyin tatlıya bağlanmasıyla bitiyor böylece.








yaoi manga


Çok kısa olmasına rağmen çizimleri hoş ve güzeldi cidden. Ana hikayede okulda geçiyor onu da okuyunuz lütfen. Hikaye banko diyebileceğimiz türden açıkçası. Rahatlıkla okuyabilirsiniz. İngilizcesi temiz öğle çok kafanız karışmadan okunabilir derecede. Tabi ki en kısa sürede Türkçe olarak görmek isteriz. 
Sasamaru Yuuge'nin üç tane mangası varmış araştırmalarıma 
göre bir tanesini de heterophobiafansub çevirmiş. Hatsukoi ni Kisu bir one shot ama olsun okumak isteyenler indirip okuyabilir. Şimdiden iyi okumalar:)









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder