29 Temmuz 2015 Çarşamba

Kuroneko Kareshi no Nakasekata

                                                    Biri Yaoi mi dedi? x3


Dikkat: Bu manga yaoidir ve aşırı cinsellik içeren sahneler içerir.

Sakyo Aya'nın Kuroneko Kareshi serisinin 3. mangası ile birlikteyiz. Çiftimizi tanıtma gereği duymuyorum ama okumaya buradan başlayan ilk ziyaretçiler için 1 tık ilk seri için ve 2 tıkta 2. seri için diyor ve 3. seri olan Kuroneko Kareshi no Nakasekata yi anlatmaya başlıyorum.



Buradan uyarıyorum. x2 Tüm Kuroneko Serileri seks sahneleriyle başlıyor. Yani daha ilk başlangıçta ikilimizin ateşli sahnelerini görüyoruz. Sakin olalım please.

Evet gene uyarımız da belirttiğim gibi bol bol bu sahnelerin olduğu bir manga bu. (ki 3 bölüm olmasına rağmen mangadan hangi resimleri koyayım diye düşünüyorum ortalık seks sahnelerinde geçilmiyor)  

Neyse hikaye seks sırasında Shingo'nun artık eve gideyim demesiyle başlıyor. E çöp çıkacak, çamaşır yıkanacak Shingo'nun dönmesi gerek ama Kagami buna izin verir mi tabi ki hayır. Uzun gecenin ardınan Shingo eve döner ve Masato'da fırçayı yer. Bu arada Hasumi mesaj atar "ne zaman sözünü tutuyorsun" diye bahsettiği model olma sözü ki Shingo böyle bir söz falanda vermedi.(ah ne uyanık o Hasumi)

yaoi_manga
Masato'nun fırça atması

Hasumi ve Shingo bir cafe de buluşurlar ve konuşma sırasında Hasumi bizim Shingo 'ya film çekimleri sırasında çektiği fotoğraf albümünü verir. Fotografları gören Shingo nedense utanır çünkü o hiç Kagami'nin star halini görmemiştir. (E tabi başka hallerini çok gördü.) Bunun üzerine Kagami'nin filmlerini alır.

yaoi_manga


Eve gidince karşısında Kagami. E tabi huzur verir mi vermez Kagami varken bizim Shingo film mi izleyebilir hayır. Bizimkiler yine günlük aktivitelerine başlarken (anladınız siz onu) Kagami "neden evine gelmemi istemiyorsun diye sorar." Konuşmanın için de çok Masa lafı geçince e  tabi kıskanır ve benimle yaşar mısın? diye sorar. Cevap "istemem" şeklinde gelir ve 1 cilt biter.

yaoi_manga

Aslında bizim Shingo'nun bu teklifi geri çevirmesi için geçerli bir nedeni yok. Daha çok sürekli yan yana olursak birbirimizden bıkabiliriz düşüncesi hakim kendisinde. Bu konuda Masato ile de dertleşir. Masato'dan kalbinin sesini dinle Shingo yanıtını alır.


yaoi_manga

Eve gidince istemem dediğine pişman bir Shingo görüyoruz. Kagami' nin resmine bakıp mastürbasyon yaparken Kagamiye basılması da cabası. E tabi hazır başlamışsın devamı gelir dimi. Seks sırasında Shingo Kagamiye endişelerinden bahseder ve işler tatlıya bağlanır. Kagami'nin öyle bizimkiyle oturup bir şey yapmaması mümkün mü, değil tabisi. Böylece Shingo Kagami'nin kedisi olur.










3 ciltte bizimkiler artık birlikte yaşamaya başlamışlardır. Başlangıçta Kagaminin dairesinde otururlar ama o ünlü bir aktör tabi hemen Shingo ile  kendine yeni bir almıştır ve gecenin bir yarısı eşya bakmaya bile gider çiftimiz. Shingo hala biraz karasızldır ve birlikte yaşamaya başlamaları onu korkutur ama çoktan iş işten geçmiş ve Kagamiyle yaşamaya başlamıştır.








3 ciltte çiftimizin yeni eve taşınması ve birlikte yaşamalarıyla son buluyor. Mutlu son ama ikilimizin hikayesi bitiyor mu dersiniz hayır. Kuroneko Kareshi serisinin 5 ayrı cilti var. 4 ciltte Kagami'nin abisi ortalığı karıştırıyor çiftimizin arası kısa bir süreliğine açılıyor. (ki Sakyo boş durmamış bu abimizin de ayrı bir mangasını çizmiş ki ingilizcesi için bir tık). 5 ciltte İngilizceden 2 bölüm daha yeni yayınlandı ki bu seferde çiftimizin arasına yeni biri giriyor ama hala kim giriyor çözemedim çünkü henüz İngilizcesi gelmedi. Kendi anladığım kadarıyla 4 cildi de anlatmak isterim ama heterophobia sağolsun bu manga çeviri listelerinde olduğundan sonra anlatmaya karar verdim. Daha iyi bir anlatım olsun, konuyu yanlış aktarmamak adına manga çevrildikten sonra anlatmaya kararlıyım. İngilizce de mangalar anlatmaya çalışıyoruz ama öncelikle bizim iyicene anlamamız gerekiyor ki sonra size mangayı tavsiye edip anlatabilelim.(okuyucuyu yanlış bilgilendirmeyelim)

Cilt az olunca hali ile yazısı da kısa oldu. Başka bir manga tanıtımına kadar kendinize iyi bakın.

(Gözümüz şenlensin diye Kagami çizimleriyle bitiriyorum. (4 ciltte bir de Kagami'nin abisinin bir çizimi var ki .... 4. cildi yazdığımda o resmi de sizinle ayrıca paylaşacağım))




Saygılarımla willjace....

6 yorum:

  1. İçime doğmus resmen, dün yeni yazı var mı acaba diye aklıma gelmişti, bir de sayfayı açınca ne göreyim Kuroneko serisi :)
    Her serinin başındaki o sahneler bir de renkli olunca okuması daha da zevkli oluyor :) O fotoğrafçı da bir bitmedi yav.
    4. cildi de merakla bekliyor olacağım, çevrilmesini beklemek mantıklı bence de. 5.ciltte ortaya çıkan kimdi cidden acaba? Shingo her türlü sevmeyecek onu orası kesin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkli sayfalar cidden hottt. Ben de çok seviyorum renkli kısımları. 5.cildin rawı 5.chaptere kadar geldi ama tam halini okuyamadım çünkü vermiyorlar bir türlü İngilizce' den 2 bölüm geldi o yüzden kim bu adam bende bilmiyorum ama Kagami'nin geçmişi ile ilgili biri orası kesin. Shingo'nun her türlü arkasındayız Fighting!!!

      Sil
    2. Hadi ya, 5.chaptere kadar gelmiş mi, çevirseler ya o zaman İngilizce'ye. Evet, geçmişiyle ilgili olabilir. Bir de önceki gece eğlendik filan dedi tam da Shingo'nun önünde :) Acıdım çocuğa :)

      Sil
  2. Tüm semeler ayrı hoş ayrı sahiplenici kıskanç ve keşkkkeee benim olsa dedirten cinsten ama bir Asami iki bu Kagami üç Maya :) :) :) :) :) :) Gözlere şenlik aşık bunlar. Hem nazik tutkulu aşırı sahiplenici kıskanç ve bol baklavalı tipleri ile kendilerince çok güzel sevmelerinden dolayı ayrılar bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuroneko serilerini sadece hot çizimler, aşırı iyi konu ve taş karakterlerin yanı sıra chibi çizimlerinden dolayı da seviyoruz.:)tabi tutkulu aşkta cabası ;)

      Sil
    2. :D Kendi adıma insan sahip olamayacağı şeyleri istiyorsa demek ki :)

      Sil