2 Ekim 2018 Salı

Yaoi anime

Yarichin Bitch Club 


Merhaba gençlik nasılsınız inş. her şey iyidir. Beni sorarsanız her zamanki gibi değilim zira biraz gribim ve yatakta yatmanın nimetlerinden faydalanıyorum. Kısacası acayip sevinçliyim. Zira en son böyle yattığım zamanlarda kaç tane dizi bitirmiştim. Winter is comingli Got ve How to get away with a murderer bunlardan bir kaçı idi. Bu dönemde de 4 sezonunda kaldığım murderer'den devam edip tekrar günceline getirdim. Kısacası gece hem hasta hem baş ağrılarınız varsa dizi izlemek en iyisi. Özellikle benim gibi kendi kendine panik atak krizleri geçiren (veya geçirdiğini sanan:) kişiler için bire bir iyi bir olay. Neyse bu hafta ilk anime ile başlayacağım. Bildiğiniz gibi Yarichin bitch club'un ovası geldi.

yaoi_anime

Şuraya da ateşli gifimi bıraktıktan sonra ovaya geçebilirim. Daha önce mangasıyla ilgili bir iki kelam etmiştim hatırlarsanız hani şu kitabı kapağına göre yargılamamalı kısmı. Başta uzak durup sonra okuduğum bir mangaydı. O yüzden konuya hakimim. Gerçi şimdi sorsanız kim kiminleydi söyleyemem zira unuttum ama mangaya bir kere üstten baksam hatırlarım. Anime grafik olarak iyiydi zira bilmediğim bir stüdyodan çıkma bir yapım o yüzden hakkında çok bilgi sahibi değilim ama Kadokawa shoten el atmadığı için sevindim. O vakit soft bir anime izlerdik. Başka yapım olunca biraz sahnelerin dozajı artmıştı. Sansür tabi ki olacak ama zaten olan biteni anlıyorsunuz.

yaoi_anime


Bana göre istediğim karakterlere şu anlık birlikte olmadı ama bekliyorum. İki yüzlü meleksi şeytanı bu bölüm de göremedik. Onla ana karakter olursa üzülürüm cidden. Ve de o manyak gayet iyi yansıtılmıştı. Özellikle sondaki o normal konuşması beni benden aldı. Seiyuusu neler çekmiştir kim bilir. Anlaşılmayan şeyler söylerken gayet başarılıydı bence. Kısacası ben beğendim sayılır yani kötüleyeceğim bir yeri gözüme çarpmadı. Sahneler de yerinde cüretkardı ki böyle bir konuda olması gerektiği gibiydi. (Belki o üçlü sahneyi vermeselerdi diyeceğim ama gözümüz gönlümüz açıldı daha ne olsun xD)
yaoi_anime

Şimdi baktım da belki biraz salya kısmını az tuta bilirlermiş.:) Anladınız siz beni değil mi:) Yani nedir o sürekli el ağızda. Bunun dışında Tanaka Ogeretsu'nun çizimini beğenirim. Biraz hard da yakın ama karakterlerini de geri bırakmayan hikayeleri var. Escape journey okumayan kalmamıştır zaten dimi.Yoksa okumadınız mı hemen çarpıya basıp mangayı okuyun bir zahmet.^-^ (Mangayı yazısında üstte tutan bloggerım şu an:)

Bl_dizi


Şimdi size eğer çıkarsa çok süper olacak bir seriyi haber vereceğim. Şahsen ben 4 değil 10 gözle falan bekliyorum. Honto Yajuu'yu sevdiğimi bilmeyen yok dimi. (gerçi o göz çizimi hala düzelmedi ama olsun ühüühhüü:(
Durun animesi falan gelmeyecek. Heyecan yapmayın. Sadece bu konuyu biraz anımsatan bir seri gelecek.





HIStory3: Trap (2019)'da çıkacak. Hikayesi de polis memuru ve bir gangster arasındaki aşk. Tanıdık geldi sanırım. Zaten HIS serilerinin hepsi çok güzel. Liste vermiştim bu konuda ama yine bakmak isteyen şuradan Hıs serilerine bakabilir.:) Dizi 20 bölüm şeklinde verilmiş ama emin değilim hangi HIS serisi bu şekilde verildi ki. En fazla 8 bölüm falan geldi serilerden. Gerçi History 2 crossing the line'ın 2. sezonu gelecek. Şimdilik onu beklemekteyiz. Trap'ın yayında HIStory3: Miracle (2019) da gelecekmiş. Bunda da 20 dendiğine göre bölüm sayısı bir şey ifade etmiyor.:) Kısacası merakla bekliyorum seriyi.
Bl_dizi

Birazda artık sıkıcı hale gelmeye başlayan Love by chance'den bahsedeyim. Evet sıkıcı dedim benimle belki aynı fikirdesiniz belki değilsiniz ama ana çiftten gerçekten sıkıldım. Hele ki son bölüm ha öptü ha öpücek tarzında saçma bir şeye dönüştü. Yani tamamiyle cinsellik meraklısı 2 genci izler gibiydim. Aralarında ki o göremediğim sevgi yok oldu gitti. Zaten yoktu bari biraz olan kısmı kalsaydı. Gerçekten o ikilinin sahnelerini geçmek istedim. Beni tek bağlayan şu yukarıdaki çift oldu. Şimdi onları bekliyorum. Gerçi tsundere! karakterimizin verdiği öpücük karşısında diğeri şaştı kaldı. Ben belki iter vurur falan diyordum. Bu arada tsundere olduğunu başta anlamayan ben "neden haşin erkeğimiz öptü ki" diye sorunca ikizimin "o tsundere de ondan" sözleriyle aydınlandım.

Bl_dizi

Gerçi bu karakteri daha anlamış değilim bir diğer pörsük dudaklıya yavşıyor (evet bal dudaklıdan pörsük dudaklıya terfi ettirdim kötü anlamda.:) ama cidden beni gıcık ediyor yani hakketti bence bu tanımı:) bir dönüp geveze karakterimizi öpüyor.  Heyy genç kendine gel derdin ne oğlum senin diye sorasım geliyor cidden.
Oooo hasta hasta iyi yazmışım valla. Artık yavaş yavaş bitirmeliyim. Bak yine mangalardan bahsetmedim ama ben ne yapayım gündem de başka şeyler vardı. Bir ara sadece mangalardan bahsettiğim bir yazı yazsam fena olmaz bu arada. Neyse ben yavaştan kaçarken sizde kendinize dikkat edin please. Bu arada buradaki fan yapımı Honto yajuu anime trailerine bakmayı unutmayın.:) 
Not: Sanki başka bir şeyden daha bahsedecektim ama unuttum.:(

5 yorum:

  1. Yarichin bitch club ı nerden izledin acaba hiçbir yerde bulamadım da ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarichin normalde izleme sitelerinde vardı ama sanırım kaldırmışlar. indirme linkini ve ingilizce alt yazı dosyasını buldum. Şu anlık indirip izlemeniz gerekiyor gibi.:)
      https://www.yaoiotaku.com/forums/threads/56996-Yarichin-%E2%98%86-Bitch-Club-OVA?highlight=Yarichin+%26%239734%3B+Bitch+Club

      https://mega.nz/#!b3xAnYDZ!f2xch-u4sO1YQCRurWBTFeAllHL6t6s_plz_tlBdUwY raw versiyon direk izleniyor ama alt yazı yok
      https://mega.nz/#!uyIjgYoR!3nR5Vk9As5Q_bVU_sLfg_gqElEYVDJcrdluOCEc2X78 bu da raw versiyon direk indirme linki
      https://mega.nz/#!2uQREaZY!42yt8lfqydv0vjDG5NOM_toSqjERpXEL5hpmT6eUn6Q bu da ing altyazı sırt dosyası

      Sil
    2. ablacım sen yarichin bitch cluba harda yakın diyorsan hard anime anlayışın ne, cidden merak ettim. sansür olacak tabii demişsin bir de xD olan biten zaten ortada anlamayan geri zekalıdır. cinsel organları beyaz ışıkla sansürlemek mi sansür. milletin birbirini şey ettiği sahneleri açık açık göstermişler. hele o üçlü sahnesi, iğrendim resmen. bir de manyak pembe saçlı tip pencereden atlarken pantolonundan çıkan şeyini bile göstermişler. öğk yani. bence yaoiye yeni başlamış ya da başlayacak olanları bu yazın çok yanlış yönlendirir. zaten aklı olan o koyduğun yalama sahneli gifi gördükten sonra harda yakın bir anime olmadığını anlamalı. neyse ablacım, biraz seni eleştirdim ama hep sevdiğimden. :) blogunu sürekli takip ediyorum ama yorum yazmıyordum. inş alınmazsın. daha çok post yazman dileğiyle <3 son olarak şunu da söylemeden edemeyeceğim, love by chance kadar berbat bir bl izlemedim. her karakter ayrı ruhsuz, ayrı iticiydi. bu tayland bl dizileri boka sarmaya başladı. sotus gibi iyilerinden önerilerini bekliyorum. <3

      Sil
    3. Merhabalar. Beni eleştirme de hiç alınmadım aksine çok sevindim.^-^ farklı düşüncelerde olmak iyi bir şey.:D Hımm şimdi hard anime anlayışım biraz daha ileri seviyede. xD Ama zaten bu anime de hard seviye sayılır. Yaoiye yeni başlayanlar için bir çok yazım mevcut.Hatta yaoi olayına ilk giriş yapanlar için rehber yazılarım bile var. Bu anime ileri yaoicilere hitap ediyor. yeni başlayan birinin iğrenmesini normal karşılarım. zira sekaichiyi ilk izlediğimde ben kapattırmıştım.ki sekaichiden bahsediyorum düşün.:D zamanla işte Yarichine normal deme sürecin gelişiyor. bu animeyi bir yerden destekliyorum zira sekaichiyi ele alırsak animesini izleyen biri o kadar neyin ne olduğunu anlamıyor mangasını okuyunca amaaaan tarzında kalıyorlar. bu animede zaten ileri seviye okuyucu ve izleyiciye hitap ediyor. yazılarımda bir yerden sonra bu tarz ileri yaoiden de bahsetmem gerek.zira sekaichinin hafif kaldığı kişiler mevcut.:D love by chance cidden kötü bir dizi.başlangıcı iyiydi ama sonra bir değişik oldu. bu yazımda daha başlamamış ama şimdi bitti bile HIStory3: Trap izleyebilirsin yazısını yazmıştım onunda.yeni başlayan ama daha Türkçesi gelmeyen Why R U? serisini merak ediyorum Türkçesi gelsin onu izleyeceğim.a tale of thousand stars bir de bu diziyi merakla bekliyorum.Hemen sotus kıvamında bir dizi gelmedi bence. o dizi bl dizilerin en güzel olduğu zamanda gelmiş.efsane dizi olarak kalbimizden kalacak.^-^

      Sil
  2. An interesting dialogue is price comment. I believe that you need to write more on this topic, it may not be a taboo subject but usually individuals are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers play casino

    YanıtlaSil