12 Mart 2016 Cumartesi

Güncelimden Seçmeler 3

Karışık Mangalar Serisi Tam Gaz



Klasikleşmiş bir gelenek olan güncelimden seçmeler derlemesinin 3. yazısına gelmiş bulunmaktayım.Daha önce hiç okumadım diyorsanız eğer birinci yazı için bunu ikinci yazı için ise bunu tuşlayınız ahhh pardon tıklayınız.
Bu günkü menümüz yine biraz karışık.Genellikle her türlü mangakalardan mangalara yer vermeye çalışıyorum.Öyle ben bu mangakayı çok sevdim aman her serisini söyleyelim olayım yok kısacası.Her yerden her telden mangalara yer vermek istiyorum ki amacım yerine gelsin.





İlk mangamız Ore no Mune de Sake. Mangakamız Fujikawa Ruri. Mangamız aslında enset bir ilişki halinde başlarken (kardeş arasında) yön değiştirip doğru yolu buluyor.Güllerin içinde harika bir hikaye sizi bekliyor diyorum.Bu arada mangamız bitmişti rahatlıkla okuyabilirsiniz.







İkinci mangamız ise Soshite Bokura wa Koi o Suru. OOYA Kazumi mangakamız.Bu mangamızda bitmişler arasında.Bir ev davası olayı vardı bu mangamızda da.Genellikle shoujo türü çizen mangakamız araya bir yaoi manga sıkıştırmayı ihmal etmemiş anladığım kadarıyla.Aferin bu yolda ilerle diyorum ve devam ediyorum.













Güncel klasörünün tozlu ahh yani sıkışık yerlerinden Renai Moratorium şimdi bize eşlik ediyor. MIO Junta mangakamız.Kendisinin daha 2 bölümü bulunmakta.Yani hala bekliyoruz 3. bölümü. MIO Junta romantik-yaoi serilerine daha fazla yer verirken bu mangamız smut-yaoi olarak geçiyor okuyacakların dikkatine.








Tamam biraz da ateşli bir şeyler istiyoruz diyorsanız bu mangamız tam size göre. PSYCHE Delico'dan Junai Ero Ki. Mangakamızı bilen bilir diyorum.Yok ben daha yeni duydum hiç görmemiştim bu mangaka bizde ne arar gibi laflarınızı kendinize saklayın ve bir göz atın derim. Choco Strawberry Vanilla adlı manganın da yazarı.Eliniz bu mangakaya değmişken arada bu mangayı da okuyun derim.






ICHIKAWA Kei adını duymuştursunuz zira sıkça adını geçirdiğim bir mangakadır.El değmemiş sıfır kilometre bayandan 2016 model bir mangasıyla karşınızdayım. Sore o Koigokoro to Yobu no Nara.Mangamızın bitmiş olduğundan rahatlıkla okuyabilirsiniz.







Kotamı normalde 5 manga ile doldurmuşken bu gün size çok çok beklediğim bu mangayı vermezse ayıp etmiş olurum.acayip derecede 2 bölümü bekliyorum ama neeerde hala gelecek.Ahhh pardon mangamızın adı Omowaseburi na Kimi no Tonari.Mangakamız ise TENZEN Momoko.Bu mangakamızıda çok severim açıkçası. Bu mangaya arızalı şekilde kafayı taktım devam etsin diye deliriyorum ve buradan beni hiç duymayacak olan ing. çevirmenlerine sesleniyorum. or translation or go to hell.




Bu haftalık bu kadar benden. Yeni bölümü gelmeyen serilerin bir an önce gelmesini diliyorum.Ayrıca kötü editlenmiş mangalara hayır kampanyası düzenliyorum.(içimden yani:)
Ayrıca bu hafta verdiğim mangaların ismi niye bu kadar uzun inanın ki bilmiyorum. Tamamiyle tesadüf yani.
Yine ayrıca kötü bir haberle yazıma nokta koymak istiyorum.Gerçi yaoi ile ilgili değil ama olsun.Çok sevdiğim ve en cool animelerden biri olan Gintama yakında sona erecekmiş.Yani mangaka son hikayeye giriş yapıp mangasına son verecekmiş.Bu yüzden olacak ki derin üzüntüdeyim. Ansatsu Kyoushitsu da bitecek diye bir duyum aldım.Bu mangada bitecek sanırım.Neden iyi seriler hemencecik bitiyor anlamıyorum. Sorachi Hideaki sense (gintamanın mangakası) ne olur bitirmeyin diye yalvarıyorum buradan. (gerçi duyacağınız yok ama bi umut) Gintoki ve Hijikata gibi karakterler kolay çizilmiyor. :(
Yine yine ayrıca iyi haber vereyim dedim bu sefer.(gerçi bana iyi haber ama size nasıl etki eder bilmem.)Çok sevdiğim bir animenin Türkçe mangası yayınlanmaya başladı. Gekkan Shoujo Nozaki-kun animesini çok sevmiştim.Odun Nozaki , sevimli  Chiyo Sakura ve diğer bütün karakterler on numara.Odun derken gerçekten odun bir karakter var karşımızda hatta odundan da beter yani.Aşkını itiraf eden kıza imzasını veren bir odun hatta.Neyse her şeye rağmen favorim Nozaki'ydi anime de.:)
Bu anime'yi izledim çok güzeldi ya acaba devamında Nozaki ne odunluklar yaptı merak ediyorum derseniz eğer buraya tıklayarak mangamıza ulaşabilirsiniz. mangamızı çeviren Tumitut Scanlationa da çokça teşekkürler. Aaa şimdi aklıma geldi de hiç başka türlere yer vermeyen ben bu animeyi ele alabilirim belki yani ileride benden bir Odunların Şahı Nozaki adlı bir yazı görürseniz şaşırmayın.
Neyse ayrıcalarla uzattığım yazımı şimdi cidden bitirme vaktim geldi.Bu yazımda bir parça manga pazarlamasına benzedi. Neredeyse bu mangayı okuyana bu manga bedava diye promosyon yapacağım.^-^ Kısaca iyi okumalar.

2 yorum:

  1. Yine bir güncelden sme yazısı *-* Listeme yeni mangalar eklendi :)
    Tenzen Momoko'nun birkaç mangasını okumuştum cidden hos bir tarzı var, çizimi, hikayeleri... Dediğiniz mangayı da alıyorum listeye :) Ahhh Renai Monatorium.. Neden cevrilmiyr bu manga ya, bekliyorum aylardır devamı yok :'( Öhömm Psyche Delico bilinmez mi ya *-* Severek takip ediyom kendisini *-* :D Daha geçen gün Fujikawa Ruri'den kaç tane manga okudum, çizim rzı fena değildi, biraz hikaye zayıf olsa da, o mangayı da aldım listey ^-^
    Size de oluyor mu nedense shoujo yazan mangakaların yaoi'lerine biraz temkinli yaklaşıyorum. Fazla shoujo sevmediğimden galiba, onlar da öyle ağır olur gibime geliyor. Junko'nun da bir shoujo'su anime olackmıs galiba bu arada, umarım o güzeldir..
    Sorachi yaptı yine yapağını manganın bitmesi yetmediği gibi bir de anime de bitecekmiş :'( Ciğerim yanıyor... :'(
    Gekkan shoujo çok güzeldi ya.. O açılış şarkısını dinlemeye doyamıyorum :) Merakla bekliyorm yazınızı *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler:) Valla verdiğim mangalardan en çok TENZEN Momoko'nun Omowaseburi na Kimi no Tonari'sini bekliyorum.Hikaye çok güzel çizim çok güzel eee daha neyi bekliyorlar çeviri için bilmiyorum yani ^-^
      Evet Junko'nun onca yaoisi varken siz gidin shoujo'sunu anime yapın olacak iş değil yani. Açıkçası kızdım ben bu olaya.:( ne olurdu bir yaoisini anime yapsalardı yaaa.
      Gintamanın bitişi bende büyük üzüntü oluşturuyor.Bitmesin diye kampanyalara mı başlasam ne yapsam.:(
      Gekkan Shoujo Nozaki-kun geçen yazın favori animesiydi zaten. Çok beğenmiştim animeyi. Bir karakter daha ne kadar odun olur bu son demi olmalı bence.Hemen mangasını araştırıp Türkçesi var mı diye bakmıştım.Tabi o sıralar hiç bir yerde yoktu Türkçesi.Daha sonra gördüğümde çok sevimdim ve hemen okumaya başladım.:)Belki yazarım animesini de bakalım ksmet.^-^

      Sil