2 Nisan 2018 Pazartesi

Bl dizi ve yaoi manga

Ortaya karışık bilmem kaçıncı yazı:)



Merhaba gençlik napıyorsunuz bakalım. İyisinizdir inş. beni sorarsanız her zamanki gibi sürünüp gidiyorum. Bakalım bu gün neler kazandıra bileceğim sizlere.:) Yeni bir bl dizi izledim biraz ondan bahsedeceğim. Sonra bir kaç manga ve kapanış. Standart bir yazı olacak yani. Öncelikle bl diziden başlayalım. Bildiğiniz gibi Sotus final yaptı ve ben üzüntüden gebereceğim ama akabinde Shadowhunters başladı. Bir nebze bile olsa kendime geldim sayılır. Malec kaldığı yerden devam ediyor yani. Neyse 2 gün önce izlediğim ve bir solukta bitirdiğim bl dizimizin adı HIStory2 serisinden Crossing The Line olanı. Serinin bir çok bl dizini izledim. İçlerinden en güzeli bence buydu. HIStory serisi de var. Durun kafanız karışmasın hepsini sırayla yazayım listenin.

HIStory: My Hero, HIStory: Stay Away From Me, HIStory: Obsessed

HIStory2: Trap, HIStory2: Right or Wrong(bunu izlemedim:), HIStory2: Boundary Crossing (şimdi bahsettiğim dizi:)

Sonu kötü biten öpücük sahnesi
Bir çoğunu izledim tavsiye ederim. Gifte de gördüğünüz üzere dizimiz voleybol ile ilgili bir dizi. Dizinden yaralı gözlüklü sememiz (ki evet bence seme kesinlikle bu gözlüklü:) ve asi dövüş meraklısı ukenin hikayesi. Zorla bizim ukemizi voleybol takımına sokuyorlar. Ve bizimki de takımın menajeri konumundaki gözlüklüye tutuluyor. Olay bundan ibaret yani.

Bu nasıl bir çekimdir 
Olayların güzel işlenmesi beni çeken taraftı. Gözlüklü sememiz bir arkadaşla biraz fazla samimi olunca hemen diğerinin kıskanması çok güzeldi mesela. Yada internette bacağındaki yarayı aradığı kısım. Ve sonra ben ne yapıyorum tarzındaki kendiyle çelişmesi.


En güzel sahne ise kesinlikle rüya sahnesiydi. Bizim ukemiz sen git bl bir manga (veya novel:) oku gece gece rüyasına sememiz girsin. Gerçi rüya olduğunu bir sonraki bölümde görüyoruz. Ama çok güzel ve hot sahne diyebiliriz.^-^ Bu arada gözlüklümüzün gözlüğü çıkınca daha bir iyi oluyor. Bakmayın yani böyle olduğuna. Ayrıca bol bol mühteşem ötesi vicudunu da görüyoruz. Ayrıca havlu sahnesi de çok süperdi. Yazık laa bu ukeye diye içimden geçmedi değil hani. İzleyin efendim fazla spoiler vermeyeyim. Şimdide biraz yaoi mangalardan bahsedeyim. Son okuduklarımdan falan.  







Renai nante yurushimasen mangamızın ismi. SUZAKA Shina mangakamız. Daha önce bir mangasını okumamışım ama bakacağım hepsine. Güzel çizimleri var. Yine bir gözlüklü bulmuşsun diyebilirsiniz ama valla denk geliyor.^-^  Neyse mangamız süper okuyun derim.










Silent color webtoonu da 2. önerim. Bu webtoonda güzel ve sanırım Türkçe olarak okuyabilirsiniz. Akıl hastanesinde olanları görecekseniz. Kim nasıl neden isteyerek kendini olarak kapattı sorunusun yanıtını hep birlikte göreceğiz yani.:) Renkler hafif ortamda uçuşan yapraklar mevcut sır dolu bir ukemiz ve kendini ona kaptıran bir sememiz mevcut eee daha ne olsun yani. 







Madem webtoonlardan gidiyoruz bir tane daha vereyim. Here U Are webtoonumuz. Mangaka DJun. Bunu diğer webtoondan daha çok seviyorum çünkü ukemiz diğerleri gibi güçsüz değil. Resimde de gördüğümüz gibi kendine sataşanları pata küte döven biri. Özellikle bu bölümde çok gülmüştüm. Tuvalette laf atanları gördüğünüz üzere bir güzel benzetiyor. Zaten daha önce kendisiyle dalga geçen birinin boğazını sıkmıştı. Kendiyle barışık ve çok sevecen bir uke. Sememiz şu anlık odun cinsinden ama ileride açılır inş. Merakla yeni bölümlerini bekliyorum bu webtoonunda. Takip ettiğim bir Bj Alex var. O webtoonda güzel cidden. Daha çok internetten takip ettiğin birinin bir anda karşına çıkması durumu güzel.









Neyse efendim bu günlükte benden bu kadar diyelim. Bl dizileri izlemeyi unutmayın. Şu siteyi de gizli bir şekilde takip edin derim. Bir çok bl film ve diziyi rahatlıkla izleyebilirsiniz. Ben Sotusun rawını bile buradan izliyordum düşünün yani. Kendinize dikkat edin. Yaa bir şeyden daha bahsedecektim ama unuttum şimdi. Ben bunu düşünürken sizde kendinize iyi bakın hadi bir sonraki yazımda görüşmek üzere.:)

5 yorum:

  1. Valla diziyi bende izledim yaklaşık 1 hafta kadar oluyor ve sanırım benim HIstory serisinde en sevdiğim bu oldu djsmsmsm ve özellikle katılıyorum o rüya sahnesi cidden ateşliydi^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve bu seri ve HIStory: My Hero serisi.Bu ikisi çok güzel serilerdi. ^-^ Obsessed serisinde semeyi sevemedim ben mesela.Veya fazla zorlama vardı.Burada ki rüya sahnesi cidden ateşliydi ama yaaa.Bu kadar cüretkar sahneler normalde olmazdı.Aynı cüratkarlığı Sotusta da yapsalardı keşke.xD Sotusu izlemediysen o da tavsiyemdir.:)

      Sil
    2. Aynen katılıyorum ve HIStory:My Hero 'yu daha izlemedim ama onun dışındakileri izledim ve kesinlikle son zamanlarda bir cüretkarlık patlması yasıyorlar;)) Ve yine katılıyorum Obsessed de semeyi bende sevemedim genç yaşlarındaki hali fazla zorlama geldi belki daha başka biri olabilirdi ama sevenler de olabilir bişey diyemiyorum:)) Ve elbette SOTUS.Ilk sezon cidden çoook güzeldi ama biraz az yakınlaşma vardı sanki.2.sezonda son birkaç bölümde eksiğim var ama bitince onu da değerlendireceğim.;))) Ama güzeller ya.Keşke daha fazla böyle Dizi/Film çekebilseler^^Çok konuştum sanki..Kaçayım bari^^

      Sil
    3. Ben de HIStory2: Right or Wrong izlememiştim 2 gün önce falan izledim ve çoook sevdim. Onun hakkında bir yazı gelecek sanırım bakalım.;)Obsessed de ukenin mallıgı can sıkıcıydı. Adam üstüne atlıyor seni zorluyor sanki hiç gücün yokmuş gibi kız gibi davranıyorsun. Bir iki vur yaa dedim diren azcık. Ama yok cidden biraz saçmalık vardı. My hero ortaydı diyelim biraz fantastik biraz karışık işte.:) Ve Sotus şahaneydi cidden. Göz bebeklerim onlar.😍😍 Gerçek hayatta da sevgili olduklarını düşünmeme sebep olacak olgular var. Ve cidden yok yakışıyor ikili. Bu cüretkarlıklar hep bize yarıyor yaa. Biraz daha isteriz yani. ;) Gerçi fazlası da iyi olmaz ama bu dozaj iyidir. Konuşkanlık iyidir yaw. Zaten bizim türü çok okuyan kişi yok. ;) Ya da okuyan fazla ama karşılıklı konuşan kişiler az diyelim.

      Sil
  2. Ya bence HIStory serisi son zamanlarda kendini baya geliştirdi Ve Ah bide Sotus var bende çok SEVIYORUM..Ve katılıyorum zaten bence bizi çeken şey onların nazları ve cilveleşmeleri😂😂Şey bide zaten youtube felan görmüşsündur programlarda felan oyle tatlılarki shiplememek elde değil ve yapıyorumda😍😍 ve bizim ture gelirsek Sanki durmadan aynen katılıyorum diyormuşum gibi geliyor ama o kadar doğru söylüyorsunki manga/dizi/film olsun insanlar sey düşünüyor benim bunu takip ettiğimi bilseler insanlar ne düşünür?o insanlar neden umrunda diyesim gelmiyor değil😂😂 ve böyle düşünülmesinin sebebi önyargılar ve bunu yanlış buluyorum...Umarım en kısa zamanda tedavisini bulurlar yoksa işimiz cok😂😂

    YanıtlaSil